Skip to main content

Kilver

Kilvers

Voor iedereen het juiste profiel

 

Nauwkeurigheid en eigenschappen is voor bijna geen machine zo individueel als voor een kilver. Onder de noemer kilver vallen vele uitvoeringen van een specifiek werktuig. De machines kunnen ingezet worden voor landbouw en bouwrijp maken van percelen. Eigenschappen zoals werkbreedte, dozen en capaciteit spelen een grote rol. Voor sportvelden zijn nauwkeurigheid, gedragen of getrokken, transportbreedte, bandenmaat, sporenwisser, voorbeelden van eigenschappen die een rol spelen in de bouw. Alles nog steeds onder de noemer Kilver.

Juist daarom is een partner nodig om u te adviseren waar u op moet letten. Wat uw machine uniek kan maken of wat nodig is om te zorgen dat uw machine ook dat gaat presteren waar u op inzet. Met jarenlange kennis van deze toepassingen kiezen wij voor leveranciers die deze machines kunnen bouwen die voor lange tijd meegaan. Dit is een van de redenen om te kiezen voor MCS.

Wij hebben als huisleveranciers de fa Weterings en Mekos. Daarnaast nog enkele leveranciers welke machines bouwen die ver buiten de standaard vallen. Deze machines kunnen zelfs als eenling voor speciale toepassing worden samengesteld.

De kilvers die wij leveren vinden hun weg bij gespecialiseerde bedrijven. Deze bedrijven leveren ook op hun beurt weer kwaliteit. Wanneer u een kilver zoekt welke moet passen bij uw werkzaamheden neem contact op met ons. Wij werken samen aan een geschikte oplossing op maat.

Van Concept tot realisatie, met MCS is succes verzekerd!