Skip to main content

Machine Control Solutions

Bij Machine Control Solutions (MCS) zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige aanbouwdelen voor machines. Onze focus ligt op het leveren van aanbouwdelen. Deze worden voornamelijk gebruikt in combinatie met wielladers binnen de bouw- en infrasector. Ook worden onze producten veelvuldig toegepast op schrankladers, tractoren en diverse andere bouwmachines.

De machines blinken uit in het egaliseren en profileren van de grond. Ze werken op materialen zoals zand, gebroken puin en ballast in het spoor. Met een precisie van maar liefst 2 mm leveren wij maatwerkoplossingen van de hoogste kwaliteit. Onze aanbouwdelen worden vervaardigd door toonaangevende fabrikanten als Mekos en Weterings, waarbij de klantwensen altijd centraal staan.

2D en 3D Machinebesturing

Om onze machines optimaal aan te sturen, bieden wij geavanceerde 2D-laserbesturing en 3D-machinebesturing met totaalstation aan. Onze klanten kunnen vertrouwen op de precisie en efficiëntie van onze systemen. Hierdoor behalen onze klanten keer op keer accurate resultaten.

Over MCS, Linus
Over MSC, meet gereedschappen statieven foto nedo

Meetgereedschappen en Accessoires

Naast aanbouwdelen en besturingsoplossingen leveren wij een uitgebreid assortiment aan meet gereedschappen. Denk hierbij aan GPS-meetsets, rioollasers (ook bekend als lijnlasers), dubbel afschot-lasers en waterpas-lasers. Om de meetresultaten te optimaliseren, leveren wij ook de bijbehorende statieven, bakens en accessoires.

De Leveler

Breng precisie naar uw werk met onze Leveler, deze krachtige machine is dé ideale oplossing! Voor het nauwkeurig profileren van banen voor stelconplaten, straatwerk, onderbanen voor betonvloeren of puinverharding onder wegen. Wij bouwen Levelers op maat voor elke laadschop, aangepast aan de wensen van onze klanten.

De nieuwe generatie Levelers is uitgerust met proportionele besturing voor chirurgische precisie bij het profileren. Dankzij zijn geavanceerde machinebesturing kunt u snel en efficiënt werken. U kunt altijd vertrouwen op nauwkeurige en consistente resultaten. Kies voor een van onze Levelers en maak van uw werk een succesverhaal!

Over MSC, de leveler
Over msc

De Kilver – Precisie in elke Graafklus

Onze kilvers worden gebouwd door machinefabrikanten met jarenlange ervaring. Dankzij hun kennis en inzicht weten zij precies welke machine het best uitgerust kan worden met laserbesturing. Kilvers worden voornamelijk ingezet waar een hoge mate van precisie vereist is. Denk aan sportvelden, containervelden, tennisbanen of het werk in kassen. Samen met de klant en de fabrikant worden de kilvers volledig op maat gemaakt.

Speciaal voor de aanleg van sportvelden hebben wij een kilver ontwikkeld. Deze kilver heeft een specifieke besturing die ongekende nauwkeurigheid levert bij relatief hoge snelheden. Daarnaast zijn er tal van speciale kilvers ontwikkeld voor tuinbouw, sportveldenaanleg en groot grondverzet in agrarisch kilverwerk. Met onze leveranciers streven wij naar custom-made machines en duurzame kwaliteit.

Neem nu contact op voor maatwerk oplossingen!